Fotograf søges til kreativ fotografisk virksomhed

Drømmer du om at arbejde fuld tid som fotograf? (fotograf søges)

Fotograf søges! Så er det måske dig, vi mangler til en tidsbegrænset stilling i Århus C.

Vil du gerne selv styre et fotostudie, have kundekontakt, og efterbehandle billeder?
Kan du se dig selv med en alsidig hverdag, hvor arbejdsopgaverne varierer med fotografering af babyer i fotostudiet, virksomhedsfotograferinger, gravid fotografering, og portrætter af private – store som små?

Den person vi søger skal være en positiv, glad, udadvendt person, der elsker daglig kontakt med masser af forskellige mennesker.

Du skal kunne din foto-teknik, kunne arbejde med fotostudio lamper og lægge lys på både store og små. Du skal også mestre det eksisterende lys til de opgaver, hvor dette bruges.

fotograf søges

En fleksibel arbejdsdag

Jobbet er meget frit, og du planlægger selv din dag. Der vil selvfølgelig være et månedlig budget, der forventes indtjent, og du får en god indføring i opgaverne. Vi har brug for dig snarest muligt, så vi hører gerne fra dig hurtigt.

Jobbet kræver du har kørekort og bil.

Det daglige arbejdssted og fotostudie er i Århus C

Fortæl lidt om dig selv med en ansøgning, hvor du linker til din hjemmeside, hvor vi kan se dine fotografiske evner, eller send nogle billeder med, så vi bedst muligt kan kan vurdere, om du passer ind i vores virksomhed og til vores kunder.

Send ansøgning til Søren Alexandersen på sa@alightmedia.dk – Fotograf Søges

aarhus_fotografi_studie2-1fotograf søges Gravid-fotograf-Århus-Mavebilleder virksomhed bryllupsfotograf1 reklamefotografering Fotograf søges til kreativ fotografisk virksomhed babyfoto

Fotografering til julegaven

Julegavefotografering i Aarhus

Så er det igen tid til fotografering af guldklumperne til julegaven. Giv en fantastisk og minderig julegave eller et gavekort til fotografering. Uanset hvad i vælger, så er en af de bedste og mest personlige gaver et godt familiefoto, billeder af babyen eller børnene eller måske den gravide mave. Billeder er lig med minder og gode minder fortjener at blive foreviget. Går du med tankerne om at give en anerledes julegave, så kontakt os og hør nærmere om de gode tilbud vi har på fotografering op imod jul.

Julekort_aarhusfoto-1

Fotografering af julekort op til jul

Alle ville elske at få et julekort, med det lille ny familiemedlem. Husk derfor vi har ALTID EKSTRA TRAVLT op mod jul, så vi anbefaler at i booker jeres tid til fotografering i god tid. Der er mange der gerne vil forevige familiebillederne, billeder af børnene, den lille nyfødte eller den gravide mave. Så kontakt os, så snart i har besluttet jer for at ville give enten et gavekort, eller selve fotograferingen i gave.

jule fotografering aarhus

Julegavefotos af børn, gravide, babyen, familien eller søskende

Vi har i flere år lavet masser af julegavefotograferinger af babyer, familie og gruppefotos, søskende og gravide op imod jul. Vi nyder det og elsker at komme med gode ideer til indramning, fotobøger, kollager og meget andet. Vi ved hvor vigtigt et godt minde er for vores kunder, kig på aarhusfotografi.dk siden og bliv inspireret til julegave fotograferingen.

Julegave ide en gravid fotografering

Erhvervsfoto Aarhus

Erhvervsfoto – Aarhus Fotograf

Fotografering af erhverv i og omkring Aarhus. Aarhus fotografi tilbyder professionel og stilren erhvervsfotografering i og omkring hele Århus. Fotografering af erhverv er et af vores specialer, som det også tydeligt fremgår af vores galleri her på hjemmesiden.
erhvervsfoto
Vi kommer gerne ud i virksomheden og laver fotografering af bygningen, personalet, arbejdsprocessor, årsrapporter, virksomhedens produkter og meget mere.
Smid os en mail, go lad os snake om hvordan vi sammen får laver de bedste erhvervsfoto af jeres virksomhed i Århus.
erhverv-foto-2

Aarhus Fotografi – Erhvervsfotografering, personalefoto, foto til hjemmeside og visitkort. Reklamefoto. Aarhus Fotograf.

Louis Nielsen

Louis Nielsen Århus

En optiker med fokus på briller og kontaktlinser

Aarhus fotografi fik opgaven at lave en Louis Nielsen fotoserie. Louis Nielsen kæden er igang med en større renovering af deres butikker især i Jylland. Og vi har fået opgaven at følge dennes udvikling med at lave billeder fra både de gamle lokaler, deres åbning af nye renoverede lokaler i både Aarhus, Grenaa etc. Louis Nielsen er kendt for deres super gode service og fair priser.

landsdækkende kundeservice

Louis Nielsen er en af Danmarks mest pålidelige optikere og vi har et stort udvalg af briller og kontaktlinser til alle behov. Louis Nielsen koncernen består af en række selskaber, som tilsammen har til formål at drive en landsdækkende kæde af optikerforretninger.

louis-nielsen-briller-aarhus1foto-serie-louis-nielsenlouis-nielsen-forretning-fotofoto-og-billeder-louis-nielsen-aarhuslouis-nielsen-aabning-aarhus

Modelfotos

Et par model fotos til portfolio

Vi elsker at få opgaver hvor pæne unge mennesker ønsker at forsøge sig, som fotomodeller. Det er vigtigt at billederne ikke er for fashion agtige, men faktisk, som herunder mere portrætfotos like. Da modellerne skal sælge sig selv til modelbureauerne, skal de helst ikke være for opsatte og stylede. Den type fotos kommer efterfølgende sammen med modelopgaver de kommer på etc.

mode-foto-aarhusmode fotograf aarhus

Få lavet dine egne mode fotos

Ring til Aarhusfotografi og hør mere om dine muligheder, som fotomodel og nye fotos til din portfolio, eller opstart af portfolio.

model-foto-aarhus

SeierFitness

SeierFitness Århus

Læs mere om fotografen i Aarhus

En lille billedserie fra SeierFitness i Århus ved “Spanien” i “Badeanstalten”. Det hyggelige træningscenter. Hvor de kører med “Club 1000”. Kun 1000 medlemmer, hvilket gør centeret eksklusivt og lækkert. Mads Seier er ånden i centeret og hans hyggelige person skaber nogle fantastiske rammer for hygge og træning i hjertet af smilets by Århus.

Aarhus fotografi, lavede denne serie, som en hyldest til et fantastisk sted med en super god atmosfære. Fotografering i SeierFitness er nærmest en foræring, da rammerne er super hyggelige med retro look og respekt for stedets historie.

seierfitness-aarhus1seierfitness-aarhus2 seierfitness-aarhus3 seierfitness-aarhus4 seierfitness-aarhus5 seierfitness-aarhus6 seierfitness-aarhus7 seierfitness-aarhus8 seierfitness-aarhus9 seierfitness-aarhus10 seierfitness-aarhus11 seierfitness-aarhus12 seierfitness-aarhus13 seierfitness-aarhus14 seierfitness-aarhus15

Solution House Århus

Erhvervsprofil fotografering ved Solution house

Solutionhouse.dk er en spændende IT-virksomhed baseret i Århus, og som mange andre af den slags virksomheder, er virksomhedens medarbejdere meget toneangivende for det produkt, der leveres. Solutionhouse.dk ønskede nogle billeder, hvor personlighederne fra medarbejderne rigtig meget skinner igennem, og som kunne bruges på hjemmesiden som netop er blevet re-designet, og hvor vores billeder pryder siden flot, efter kyndigt arbejde af grafikere og webdesignere.

erhvervsfoto_solution_house3erhvervsfoto_solution_house2erhvervsfoto_solution_house1 

Guf for en reklamefotograf

Sådan en opgave er guf for en reklamefotograf som aarhusfotografi.dk, hvor vi nyder at være med i dialogen om, hvor og hvordan disse reklamefotos – eller virksomheds-fotos – skal bruges. Det er altid spændende, når en virksomhed har gjort sig tanker om deres virksomheds udtryk og facade udadtil. Ordet facade kan lyde negativt, men her er der tale om kreative mennesker, der lever af at lave IT-løsninger, og som reklamefotograf er det en fornøjelse at være med til at skabe virksomhedens billede udadtil.

Fotografering af virksomhedsportrætter

Geberit virksomhedsportrætter

logo_geberit

De super søde mennesker i Geberit Århus, valgte Aarhusfotografi, til at lave deres virksomhedsprofilbilleder. Vi valgte en lidt varm baggrund til billederne, for at personerne kunne fremstå med en god glød i ansigtet. Billederne er skudt på manuel kameraindstilling. Blænde 2.0.

Læs mere om profilfotografering i Aarhus

geberit aarhus geberit aarhus geberit aarhus

Erhvervsfotograf

Erhvervsfoto til hjemmesider og tryksager

Erhvervsfotografering ved Aarhus fotografi, hvor vi fx laver firmafotografering, erhvervsfoto, personalebilleder, medarbejderfotografering. Denne type erhvervsfoto bør ikke være kedelige, og hos os sætter vi en ære i at lave erhvervsfotografering, der giver billeder, der har det udtryk, I ønsker.

læs mere om erhvervsfotografering ved Aarhus fotografi

erhvervsfotografering-3

 

Virksomheden fremstår mere seriøs med gode billeder

Mange virksomheder ved desværre ikke altid, hvor vigtigt det er at have gode billeder på deres hjemmesider. Det fremviser virksomheden og dens ansatte meget mere seriøse. Derfor kan vi altid give jer et godt tilbud på fotografering af firmaet og dets ansatte.

Se vores erhvervsfotograferings galleri

erhvervsfoto_1 erhvervsfoto_2 erhvervsfoto_3 erhvervsfoto_4 erhvervsfoto_5 erhvervsfoto_6 erhvervsfoto_7 erhvervsfoto_8 erhvervsfoto_9 erhvervsfoto_10 erhvervsfoto_11 erhvervsfoto_12 erhvervsfoto_13 erhvervsfoto_14 erhvervsfoto_15virksomheds-foto_erhverv4

Gravid fotografering

Er du stolt af din graviditet og din mave?

Hvorfor så ikke få lavet en gravidfotografering af din flotte mave. Aarhus Fotografi har fotograferet mange gravide, og lavet mange mavebilleder, og vi har altid en masse gode ideer til hvordan vi kan lave mavebilleder af gravide. Gravidfotografering laves som regel, når du er ret langt henne i graviditeten – ofte én til to måneder før fødslen. Men det kommer helt an på størrelsen på din mave. Ved nogle gravide er det meget synligt tidligere i forløbet. Der er også nogle, der helt fra starten af graviditeten får lavet mavebilleder én gang om måneden, som så munder ud i en super flot serie med 12 mavebilleder. Opstillingerne kan variere eller være de samme fra gang til gang, og vi kan hjælpe dig med ideer til fotograferingen.

Se mere om gravidfotografering i Århus her

gravidfotografering aarhus

Der er flere måder at lave gravidfotografering på

Det kan som sådan foregå på flere måder. Vi kan lave gravid billederne i vores fotostudio i hjertet af Aarhus C, eller vi kan lave gravidfotograferingen on-location eller hjemme hos jer selv, som en sammenhængende billedserie. Det er jer der bestemmer hvilken slags gravid fotos i vil have på væggen derhjemme :-)

Se vores gravid foto galleri

Morgengave

Fotografering af morgengaven – boudoir foto

Morgengaven gives dagen efter brylluppet, som regel. Det er dagen derpå, og bryllupsnatten er overstået, og der er sikkert kun brudeparret til stede, når der skal gives morgengave. Derfor er en morgengave fra en boudoir fotografering noget af det mest personlige og “jeg elsker dig”-gave, man kan give sin brudgom dagen efter brylluppet.

Læs mere om fotografering af morgengaver og boudoir

Vi har fotograferet en del boudoir billeder, og vi fotograferer på en blød og sensuel måde, så billederne ikke fremstår vulgære eller perverse. Desuden er det vores kvindelige fotograf, der laver denne type billeder, så du kan slappe af og nyde fotograferingen, som “model for en dag”.

Se boudoir billeder HER

morgengave-fotografering

Madfotografering

Madfotografering i Aarhus

Madfotografering er for os en sjov og anerledes opgave. Rart lige at komme ud af fotostudiet og lidt på vejen, og møde en masse passionerede mennesker, der arbejder indenfor restaurationsbranchen i og omkring Århus og hele midtjylland. Som uddannede reklamefotografer, har vi stor erfaring med fotografering af madvarer.

Læs mere om fotografen i Aarhus

Vi nyder også at “fortælle en historie” om jeres spisested i billeder. Så i på jeres hjemmeside, facebook eller lign, kan fremvise en masse flotte billeder fra jeres virksomhed indenfor madlavning. Vi er specialister i madfotografering. Smid os en mail eller et kald, og lad os få en snak om hvad vi kan gøre for jer.

mad fotograf aahus

mad-fotos

mad fotografering 2

mad fotograferes

madfotografering

mad-fotografen

mad fotografering aarhus

madfotografen i aarhus

mad billedet

mad billeder

mad fotografiet

Fotografering af skader og ar

Professionel fotograf til forsikringsskader

Har du været i et biluheld, været udsat for vild, eller blot kommet til skade, og har dit forsikringsselskab henvist dig til en professionel fotograf i Aarhus, der kan levere korrekte og velbelyste billeder af dine ar eller sår, så kontakt os for nærmere info om fotografering af dine skader. fotograf til skader

Fotografering af kæledyr

Minder gælder også for vores kæledyr

Når vi går til fotograf, så vil vi have minder for livet. Vi vil mindes og huske de mennesker og dyr vi holder af. Vi ved at kæledyrs fotografering er blevet mere og mere populært. Derfor har vi lavet denne lille serie med forskellige hunde, så i kan se eksempler på hvorfor man ikke kun behøver få lavet portrætfoto af mennesker, men også af kæledyret.

fotograf til kæledyr aarhus fotografering af kæledyr

Fotografering i fotostudiet i Aarhus C

Vi har vores fede fotostudio i hjertet af Aarhus C i Grønnegade 93 på 3 sal. Her laver vi alle former for fotografering. Vi fotograferer mennesker, kæledyr, packshots af ting og sager. Uanset hvad i skal bruge en kreativ fotograf til i og omkring Aarhus, så kan i altid kontakte os.

dyr fotograf aarhus

studie foto kæledyr aarhus

Herunder kan i se en billedserie af kæledyr, fotograferet i vores fotostudio. Kæledyrs fotografering er altid en udfordring, da det ikke er altid at dyret vil, som fotografen gerne vil. Men vi synes denne serie er gået meget godt. Tak til familierne, der lånte os deres kæledyr.

fotograf til kæledyr

kæledyr foto aarhus

Reklamefoto opgave

Vesterby briller reklamefoto opgave

Vi fik en lille hyggelig opgave at fotografere Vesterby brillers flotte briller i en kreativ opstilling i vores rå baggård. Modellen er datteren af Vesterby og man må sige hun er en flot model. Chef designer Jørgen Vesterby har lavet dette flotte design, som vi lige så hænge hos et par optikere i Aarhus midtby i gågaden i smilets by.

vesterby briller aarhus

Modefoto shoot

Datter af Rene Toft Simonsen

Den smukke Ulrikke, er datter af fotomodel Rene Toft Simonsen. Det ses også ret så tydeligt på den modefoto serie vi tog af hende til hendes portfolio. Ulirikke er en utrolig sød og rar pige. Og vi ønsker hende alt det bedste i modelkarrieren fremover.

ulrikke-toft-simonsenrene-toft-simonsen-dattertoft-simonsen-fototoft-simonsen1toft-simonsen

Facebook

Aarhusfotografi på facebook

Hej allesammen, vi håber i vil støtte os på vores facebook side, og give os et lille “LIKE”. Det vil gøre os så mega glade og så bliver vi jo bare endnu mere kreative og glade fotografer, i fotostudiet i Aarhus C.

støt os på facebook

Reklamefilm hos Aarhusfotografi

Aarhusfotografi laver også reklamefilm og videoproduktion

Går du med overvejelser om at lave en seriøs reklamefilm, der skal præsentere din virksomhed, eller butik på nettet, så smid os et kald eller en mail. Vi laver mange forskellige videoproduktioner, og bruger kun det nyeste videoudstyr. En reklamefilm må aldrig være for lang, da det gælder om at få budskabet frem så kort og præcist som muligt. Vi kommer til Jeres virksomhed, og tager en dialog med Jer om drejebogen for sådan en reklamevideo. I skal have gjort Jer overvejelser om, hvilke ting der er vigtige at få sagt på videoen. Her er et eksempel på en kort og effektiv reklamevideo:

Erhvervsfotos fra firmaet Busch

Busch erhvervsfotos – en dag en spændende virksomhed

Busch_logo

Busch laver vakuum pumper og systemer. De bad Aarhusfotografi komme forbi og følge deres spændende virksomhed en dag. Vi skulle fortælle virksomhedens profil, så at sige i en anerledes billedserie. Med fokus på virksomhedens kerneområder og produktleverance. Denne dag havde de så samtidigt deres 50 års jubilæum for virksomheden.

Aarhus fotografi laver erhvervsfotografering og firmaportrætfotografering fuldstændig, som jeres virksomhed ønsker det, og hvor i ønsker det. Skriv til os og hør mere om fotografering af erhvervsfoto.

Busch erhvervsfotos10Busch erhvervsfotos1 Busch erhvervsfotos2 Busch erhvervsfotos3 Busch erhvervsfotos4 Busch erhvervsfotos5 Busch erhvervsfotos6 Busch erhvervsfotos7 Busch erhvervsfotos8 Busch erhvervsfotos9  Busch erhvervsfotos11 Busch erhvervsfotos12 Busch erhvervsfotos13 Busch erhvervsfotos14 Busch erhvervsfotos15 Busch erhvervsfotos16 Busch erhvervsfotos17 Busch erhvervsfotos18 Busch erhvervsfotos19 Busch erhvervsfotos20 Busch erhvervsfotos21 Busch erhvervsfotos22 Busch erhvervsfotos23 Busch erhvervsfotos24 Busch erhvervsfotos25 Busch erhvervsfotos26 Busch erhvervsfotos27 Busch erhvervsfotos28

Indramning af foto

Få indrammet dine fotos professionelt

Har du betalt gode penge for at få lavet flotte billeder af dig selv, dit barn, din familie, din gravide mave, din datters konfirmation, smukke boudoir billeder, eller noget helt tredje, så tilbyder Aarhus fotografi nu digitale fotoprint og montering og indramning af dine bedste billeder.

indrammer-foto-aarhus

Uanset om du er privat person eller virksomhed, så fortjener dine fotografiske minder at blive flot indrammet og på den måde gjort “helt færdige”.

Din private fotoudstilling

Vil du have en privat “fotoudstilling”, i hjemmet, så tager billederne sig helt klart bedst ud indrammet. Vi tilbyder indramning af af alle slags fotos. Vi kan også affotografere gamle billeder og lægge dem ind på computeren og printe dem ud igen og efterfølgende indramme gamle fotografier.

Dit billede derhjemme fortjener den kærlighed der er på billedet, så det er altid en stor tilfredstillelse at få et flot fotoprint på kvalitetspapir indrammet i en flot og gedigen ramme eller professionelt opklæbet på en plade.

Aarhus fotografi – Indramning af fotos i alle størrelser og rammer.

indramning af foto

Flyer til festmusik band

Livebandet Nattens Stjerner

Festmusik og livebandet Nattens Stjerner, manglede nye fotos fra deres koncerter, så Aarhusfotografi, lavede billeder af bandet fra en koncert. Bandet fik selvsamme aften lavet en live reklamefilm, fra samme spillejob. Vi lavede en kollage til deres nyeste flyer og vi har tilladt os at sætte live videoen ind her i dette post også, så i kan se hvordan man kan lave en spændende liveserie fra et liveband spille musik.

nattens_stjerner_festmusik nattens_stjerner_livemusik

Gravid fotograf århus

Gravid fotografering i Aarhus

Er du gravid og vil du gerne have foreviget din gravide mave? Så ta et kig i Aarhus fotografis galleri under gravid fotografering. Vi laver både klassiske mavebilleder og utraditionelle og kreative mavefotos. Aarhus fotografi, gravid fotografen i Aarhus C.

Se vores gravidfoto galleri

gravid fotograf århus

Fotostudie århus

Professionel fotograf med fotostudie Århus

Vil i gerne fotograferes i Aarhus centrum i et hyggeligt og nyt fotostudie, så ring eller skriv til os. I er velkomne til at skrive til os og høre nærmere om muligheden for fotografering i vores professionelle fotostudie i Aarhus.

Fotostudie århus Fotostudiet aarhus c

Arkitekturfotograf

Fotografering af arktiektur

Som med mennesker, skal der lægges “sjæl” i fotografering af arkitektur eller arkitekturfotografering. Vi har det gode udstyr, de kreative ideer og masser af erfaring. Vi mangler bare de danske arkitekter “vågner op” ;-), og ser den fotografiske kvalitet vi holder her på siden.

fotograf arkitekturArkitekturfotograf

Landsdækkende arkitekturfotograf

Det er selvfølgelig ikke jun i Århus vi tilbyder arkitekturfotografering. Vi kører gerne i hele Danmark og arbejder, som arkitekturfotograf. Vil i gerne i dialog med en arkitekturfotograf, så smid os en mail og lad os snakke om hvad vi kan gøre for jer :-)

arkitektur-aarhus foto-Arkitektur fotografering-af-arkitektur_1 arkitektur-danmark

 

Fotograf århus boudoir

Fotografering af boudoir Aarhus

Vil du gerne have lavet nogle smukke og forførende boudoir fotos i århus du evt kan give din kommende mand i morgengave, eller blot til dig selv fordi du fortjener det. Så ta et kig på siden her og skriv til os for nærmere info om fotografering af boudoir i Århus.

Se vores boudoir billeder her

fotograf århus boudoir

Fotograf århus børn

Fotografering af børn i Aarhus

Er i på jagt efter nogle anerledes og mere utraditionelle børnefotos ved en fotograf i Aarhus? Vi laver fotografering af børn på flere forskellige måder. Vi kører ofte hjem til folk og laver billederne af børnene i leg eller på legepladsen etc. Vi har også vores hyggelige fotostudio i Grønnegade 93 i Århus centrum, hvor vi kan lave nogle børneportrætter af de små.

fotograf århus børn

Fotograf århus bryllup

Fotograf til bryllup i Aarhus

Søger i en fotograf i Århus til jeres bryllup, så vil vi meget gerne med på “bud”. Aarhus fotografi er kendt for sin kreative og professionelle billedstil i smilets by. Fotografering hos os er altid i den afslappende og hyggelige atmosfære. Vi nyder at arbejde som bryllupsfotografer.

Bryllupsbillederne er et mix imellem de flotte og klassiske bryllupsportrætter, og den mere fotodokumentariske stil hvor vi så og sige “fortæller jeres store dag i billeder”.

Fotografering af bryllupper er for os en passion og vi nyder at være en del af bryllupsshowet over hele sommeren :-)

Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde, som fotografer til bryllup i Aarhus.

fotograf aarhus bryllup-1 fotograf aarhus bryllup-2 fotograf aarhus bryllup-3 fotograf aarhus bryllup-4 fotograf aarhus bryllup-5 fotograf aarhus bryllup-6 fotograf aarhus bryllup-7 fotograf aarhus bryllup-8 fotograf aarhus bryllup-9 fotograf aarhus bryllup-10 fotograf aarhus bryllup-11 fotograf aarhus bryllup-12 fotograf aarhus bryllup-13 fotograf aarhus bryllup-14 fotograf aarhus bryllup-15 fotograf aarhus bryllup-16 fotograf aarhus bryllup-17

Fotograf århus familiefoto

Fotografering af familier og grupper i Aarhus

Se familefotos ved aarhus fotografi

Vil i gerne have en hyggelig dag sammen med familien, vil i gerne have foreviget familien på væggen derhjemme med en kreativ familie fotografering i Århus, ved en professeionel fotograf, så klik på galleriet herover og se om i kan lide hvad i ser. Ring derefter eller skriv til os og book en tid med fotografen.

Fotograf århus familiefoto

Fotograf århus billig

En billig fotograf i Aarhus

Det er sjældent man oplever at pris og kvalitet ikke hænger sammen. Derfor er en billig fotograf ikke altid det smarteste at vælge. Vi synes bestemt ikke vores pris er urimelig, vi bruger en time på fotografering og vi bruger også et par timer bagefter på billedbehandlingen efterfølgende. Dertil skal man lægge transport til og fra lokation. Upload af billeder til tryk hos en seriøs fotohandler, der har forstand på ægte fototryk. Vil du vide mere om os, som fotografer, så klik rundt på siden og læs mere om os :)

Fotograf århus billig

Gavekort til fotograf i Aarhus

Gavekort til dygtig fotograf

Giv et gavekort til Århus mest seriøse portrætfotograf. Få lavet anerledes og spændende portrætter ved en prisvindende fotograf i Århus. Giv en anerledes gave til den du elsker. Giv din kæreste et gavekort til en kærestepar fotografering, eller måske en sensuel fotografering.

Eller hvad med at give et gavekort til et kobberbryllup, sølvbryllup eller julegave og fødselsdag. Et gavekort til en fotografering ved Århusfotografi gælder i 5 år. Og i kan bruge det til alle slags fotograferinger. (se priser).

Giv et gavekort til en fotograf og forevig de mennsker du elsker ved en erfaren og kreativ portrætfotograf ved Århus fotografi. Vi holder til i Grønnegade 93 midt i Århus centrum.

gavekort fotograf

Sensuelle portrætter

Flotte boudoir foto og sensuel erotisk morgengave

Forkæl dig selv med flotte sensuelle billeder, der udstråler af romantik og erotik på en smuk og sensuel måde. Giv en flot foto kunstnerisk boudoir serie til den du holder af.

Skal du giftes, er en sensuel morgengave den bedste gave du kan give din kommende brud eller gom. Billederne er altid spændende og anderledes, frække og sensuelle boudoir billeder.

Sensuelle portrætter er blevet en populær gave at give… og Århus fotografi har derfor valgt at lave fotos i denne sensuelle stil.

At lave sensuelle billeder er en tillidssag og og det stiller store krav til fotografen at skabe en hyggelig og tryg atmosfære.

Boudoir fotograf og morgengave hos Fotograf Århus fotografi. Så er du sikker på flotte sensuelle og romantiske fotos.

Kig forbi vores foto studie i Grønnegade 93 Århus C og få en snak om billeder. Eller kontakt os på tlf eller mail :-)

sensuelle-portrætter

Læs mere om portrætfotografering her

Fotograf i Århus til portrætter

Århus fotograf  – Vi leverer portrætter til firmaer og private. Portrætfoto til hjemmesider, profilfotograf og facebook profilfotos, dating profil fotografering. Vi fotograferer alt og alle. Vi er din fotograf i Århus. Fotografen der kan det hele.

Vi laver bryllupsfoto, portrætfoto, børnefoto, familiefoto, virksomhedsfoto, profilfoto, gravidfoto. Århus fotografi er den kreative fotograf i Århus centrum. Billeder til kataloger, modelfotos, kæledyrfotos, borgerlig vielse og meget meget mere.

At være fotograf i Århus er en spændende og udfordrende opgave og vi løser alle typer fotografiske opgaver med samme professionelle tilgang. Århus fotografen er din professionelle fotograf i Århus midtby. Fotograf Søges.

Læs mere om Århus fotografi på www.aarhusfotografi.dk

portrætfoto-aarhus

Et fedt profil foto sender dig på en sikker date

Det er totalt in og fuldstændigt accepteret at bruge sin facebook profil i dating øjemed. Så hvorfor ikke få taget nogle fede portrætter der sælger “varen” ordentligt?

Facebook, linkedin, twitter, dating sider, blogs osv. alle sider du ønsker at promovere dig selv, enten i jobmæssig regi, venskabssøgning eller bare møde den eneste ene, så er billeder det første vi som mennesker dømmer og vurderes udfra. Look er altid første døråbner hvis der skal skabes en god kontakt.

Med livsstil programmer om fitness og top models etc, bombarderes vi hver dag med regler for hvordan vi skal begå os og holde os sunde. Og hvilken mode der er in og hvilken der er yt.

Hvorfor vælger så mange så stadigt at tage et halvdårligt underbelyst billede af sig selv, som jo gør det endnu sværere at konkurrere med alle de andre profil fotos man jo er oppe imod på nettet.

Århus fotografi har specialiseret sig i at lave dating profil fotos og facebook profil foto, så i får en mulighed for at vise hvem i er. Både i ansigtsportrættet og i fuld figur portrættet. Lyset betyder så utroligt meget og er ofte den store forskel på amatør fotos og professionelle fotos.

Som fotograf i Århus og omegn laver vi en flot billedserie fra kun 500,- , som inkluderer en times fotografering i enten foto studie eller udenfor. Der er også mulighed for at kombinere både indendørs og undendørs fotografering.

Århus fotografi – din fotograf til dating profil og facebook profil fotografering

dating-og-profil-fotografering

Århus fotograf – koncept og idé

Som fotograf Århus og omegn har vi valgt at satse både på on-location fotografering og studie fotografering.

On-location fotografering åbner for mange forskellige billeder hvor baggrunden hele tiden kan varieres og det naturlige lys skaber altid en flot kulisse for flotte portrætter.

I Århus er der mange flotte og romantiske steder, men også de mere rå og spændende steder. Der er Århus havn, der er mindeparken Århus, der er skoven omkring moesgaard museum Århus etc.

Studie fotografering i Århus centrum i vores nye fotostudie i Grønnegade 93 er der selvfølgelig mulighed for flotte studiebilleder. Vi har mange forskellige baggrunde i kan vælge imellem og altid masser af spændende ideer til fotokunst.

Søger du en kreativ fotograf Århus og omegn portrætter, så ring til os eller mail os. I er naturligvis også velkomne i Grønnegade 93 på 3 sal :-) Vi har altid kaffe på kanden.

Århus fotografen – Så er du sikker på kvalitet og flotte billeder.

aarhusfoto-koncept-og-ide

Fotografering i fotostudie Aarhus C

Fotografering i fotostudiet i Århus

Fotografering i vores fotostudie i Århus Centrum er altid en sjov og spændende og kreativ oplevelse. Vi laver mange forskellige billeder og bruger meget forskellig lyslægning.

Vores fotostudie i Århus C er et spændende og anerledes indrettet en de klassiske fotografers. Vi har lavet det i den mere gammeldags og rå stil på toppen af en af århus gamle bygninger i Grønnegade 93.

aarhus fotostudie

Billeder i fotostudiet

Fotostudie billeder giver mulighed for at lave mange forskellige billeder og man kan i læ for vind, vand og kulde stille og roligt fotografere og koncentrere sig om at lave smukke fotos og portrætter.

Som studie fotograf og portrætfotograf er Århus fotografi helt fremme i skoene. Kig forbi os eller ring/mail og lad os få en snak om jeres ønsker til fotografering.

Århus fotografi – Din studie fotograf i Århus

fotografering-i-fotostudiet

Barnedåb fotografering

Fotograf til barnedåb i Århus omegn

At være med til et barnedåb som fotograf er altid en sjov spændende oplevelse. Oplevelsen af at se det næsten nyfødte barn modtage sit navn og identitet er altid en god mulighed for en flot billedserie.Kirkens flotte kulisse tilbyder altid til spændende og kreative barnedåb foto af den nyfødte.

Som barnedåb fotograf er www.aarhusfotografi.dk altid på forkant med hvad der rører sig i det fotografiske univers. Vi forsøger at fortælle jeres barnedåb som en historie i billeder. Barnedåbsbilleder er altid en udfordrende og kreativ proces. Det stiller også store krav til fotografen at levere gode skud af en nyfødt.

barnedaab fotografering

Snak med fotografen om barnedåbs billederne

Skal du holde barnedåb, så ring til os eller kig forbi os i Grønnegade 93 3 sal og få en snak med os om hvilke billeder i måtte ønske at bevare denne store dag med.

Du kan også give et gavekort til en barnedåb fotografering. Ring til os og hør hvordan.

www.aarhusfotografi.dk – Så er du sikker på kvalitet og kreativitet i dine minder for livet. – Din fotograf i Århus og omegn

Fotografering af Kærester og kærestepar

Er du forelsket eller vildt glad for din kæreste?

Så få lavet en sjov fotoserie af dig og din kæreste sammen. Århus fotografi, laver sjove og kreative kæreste par fotoserier på en ny og anerledes måde. Vi skaber den gode og hyggelige stemning der får jer til at slappe af og hygge jer.

Kæreste fotografering er også en super god gave idé til jeres forældre eller svigerforældre. Et godt kreativt portrætfoto af dig og din kæreste til en fælles hjemmeside eller facebook kunne også være en mulighed :-)

Vi laver også on-location kæreste fotografering eller parfotos. Har i et nært forhold til et bestemt sted, så kører vi derud og laver en times fotografering af jer on-location

Kig forbi en fotograf i Grønnegade 93 på 3 sal og hils på os og få en snak om kæreste fotografering. Eller ring til os :-) I er altid velkommen.

kærestepar-fotografi

Bandfoto fotograf – Gruppefotos – musik og covers

Bandfoto til Jeres band eller musikgruppe

Få lavet professionelle bandfotos til Jeres orkester, rockgruppe, popgruppe eller en helt anden genre. Et godt bandfoto formidler budskabet om, hvilken musik I spiller, og hvad man kan forvente af en evt. koncert eller af at købe bandets CD. En fotograf fra Århus Fotografi kan være Jeres professionelle hjælp til et stærkt og udtryksfuldt bandfoto.
band-foto

Bandets visuelle ansigt udadtil

Hvor musikken er orkestrets lydmæssige “ansigt” udadtil, vil et bandfoto være det, der skal fange interessen hos kommende og eksisterende fans, der skal blive interesserede i Jeres musik. Som med alle andre produkter, skal der noget visuelt til at fange. Med et professionelt bandfoto til Jeres plakat, hjemmeside, CD cover eller pressemateriale, kan I få skabt visuel opmærksomhed for de “sultne” ører derude.
fotografering-af-musik-fotos

Mange muligheder med band billeder

Bandbillederne kan laves så de viser hele musikgruppen, eller som enkelt portræt af hvert bandmedlem. Det er helt op til Jer, og vi kan hjælpe med idéer til opstilling, og I hvilke rammer, vi mener kunne være optimale. Måske er I ved at udgive CD, og har på den måde et tema, der skal være gennemgående for billederne. Som fotograf har vi masser af erfaring med den fortællende og dokumentariske måde at fotografere bands på. Bandbilleder band fotograf Århus omegn.
band-fotograf

Gavekort til fotograf – Aarhusfotografi

Mangler du en god gave idé ?? Synes du det er på tide at du får nogle gode billeder af familien ??

Få lavet lavet et gavekort til en fotografering ved Aarhus fotografi. Sikrer dig nogle flotte minder til væggen af din familie og giv et gavekort til en professionel fotografering ved fotograf i Århus.

Aarhusfotografi laver altid unikke og flotte samt stilfulde portrætter af både børn, babyer, gravide, familier, kærestepar og meget mere.

Et gavekort til en fotografering er altid et hit og fornyelse af familiealbummet er jo en dejlig ting. Gavekortet til fotograf er jo den perfekte julegave idé.

Kontakt Aarhusfotografi og spørg til hvad type gavekort der passer lige til dig og dem du vil glæde hermed.

Gavekort til fotograf Aarhus omegn. – Aarhusfotografi – din professionelle fotograf.

gavekort-til-fotograf

Reklamefotograf og reklamefotos Århus

Reklamefotograf Århus – Kreative reklamefoto

Reklamefotograf Århus laver flotte reklamefotos til hjemmesider og kataloger etc. Skal du bruge et flot portrætfoto eller profilbillede til din hjemmeside eller en spændende profilering eller årsrapport af din virksomhed, så er Århus fotografi et godt bud.

Reklamebilleder til brochure, kataloger, hjemmesider, magasiner, cd cover, firmaprofil, facebook profil, linkedin profil og andre typer reklamefotos så som årsberetning årsrapporter, crs og reportage fotografering.

reklamefoto

Reklamefotografen kommer til jer

Fotografen Århus kommer gerne ud til dig og din virksomhed og følger jer en dag, så i på bedste vis får de flotteste fotos af jeres virksomhed og på den måde får mulighed for at vise hvem i er og jeres virksomheds ansigt udadtil.

Fotograf til reklame i Århus omegn – spændende og kreative portrætter og profilfotografering.

Århus fotografi – din reklamefotograf og portrætfotograf til firmaprofiler og hjemmesider. Fotograf til reklame.

reklamefotografering

Boligfotograf – fotografering af bolig og lejlighed

Erfaren og dygtig boligfotograf i Århus

Skal du sælge din bolig eller din lejlighed?? Vil du gerne have en hurtig handel og vil du gerne have en god mulighed for at vise din bolig flot frem på nettet. En professionel fotografering af din bolig er vigtigt når du skal sælge din bolig. Århus omegn boligfotograf

Som professionel bolig fotograf tager Århus fotografi mange billeder af din bolig, som du kan bruge på hjemmesider eller i tryksager. Ordentlige billeder af din bolig er utroligt vigtige viser en undersøgelse fra danske boligmæglere. Jo flottere boligen fremtræder på billeder, jo flere klikker ind på netop din bolig og jo flere interesserede købere kigger forbi.

bolig-fotograf

Flotte billeder den bedste fremvisning

Flotte billeder kan også have betydning for salgsprisen. Hvis boligen på fotos fremstår mere lækker, så vil købere oftere være villige til at gå lidt længere i en eventuel bolighandel. Fotograf til bolig og lejligheder er en større opgave, da der er mange ting der skal harmonere og specielt brugen af boligens lysindfald er vigtigt.

bolig-billeder-aarhus

Professionelle bolig fotos sælger bedre

Står du og skal sælge din bolig, og vil du gerne være fri for ejendomsmæglernes kedelige fotos taget med deres discount kamera, så kontakt århus foto, vi laver altid professionelle fotos af din bolig til internettet og til aviser og kataloger.

Står du også som udlejer og gerne vil have dine bygninger udlejet hurtigere, så er det vigtigt med en dygtig professionel bolig og erhvervslejemål fotograf. En fotograf der forstår at finde de gode vinkler på din udlejningsejendom eller erhvervslejemål. Århus fotografen er din fotograf til bolig fotografi i Århus og omegn.

Vi tager altid flotte og lyse billeder af din andelsbolig, ejerlejlighed eller hus, med den blå himmel garanti  – til landets bedste priser.

Århus fotografendin bolig fotograf hvis du skal sælge din villa, lejlighed eller sommerhus. Århus omegn Boligfotograf

bolig-fotografen-aarhus

Natur fotograf Århus omegn

Naturfotograf ved Århus

Fotografering af naturen i Århus og omegn. Skal du bruge flotte stemningsbilleder fra din private have, eller skal du bruge nogle flotte natur billeder til din væg hjemme i stuen?

Måske overvejer du flotte portrætter af dig selv i den flotte natur i og omkring Århus ? Flotte naturbilleder fra nærmiljøet og den by du hører til , er noget Århus fotografi har specialiseret sig i.

Natur fotograf er og har altid været en god måde at blande portrætfotografiet med naturfotografiet på. Men man kan også vælge at lade naturen stå alene, det er fuldstændig op til jer!

Århus fotografi – Din natur fotograf – naturbilleder i hele Danmark

natur fotograf i Aarhus

Boudoir model søges til sensuelle fotos

Kvindelig fotograf kvindelig boudoir model

Kunne du tænke dig at stå model for en kreativ fotograf i Århus ved Århus fotografi. Vil du gerne have lavet nogle spændende billeder af dig selv til din kæreste, så har du nu en mulighed for at prøve det. Mail os lidt billeder af dig selv, så vi kan se hvem vi skal arbejde med.

Billederne skal bruges på hjemmesiden og vil naturligvis tages sådan at lyset dækker de “private områder”. Billederne skal IKKE være pornografiske eller lignende. Kun sensuelle boudoir portrætter der overlader ting til fantasien.

Boudoir fotograf i Århus søger modeller. Send os en mail på : mail@aarhusfotografi.dk

boudoir-foto

Borgerlig vielse og Rådhus bryllup

Fotografering ved borgerlig vielse

Bryllup i dagens Danmark er blevet til mange ting. Tidligere tider var det kun i kirken – idag bliver man gift på rådhuset via en såkaldt borgerlig vielse. Mange ønsker dog stadig at holde ved en fotograf til deres rådhus bryllup eller borgerlige vielse. Derfor tilbyder Århus fotografi en times portrætter på hverdage til en meget fornuftig pris.

Borgerlige vielser og rådhus bryllupper vinder mere og mere frem, og fotografer med ekspertise i portrætter ved borgerlig vielse vinder mere og mere frem. Århus foto er en af de førende fotografer ved borgerlige vielser og rådhus bryllupper.

Flotte og elegante bryllup portrætter som i kan være glade for i mange år.

borgerlig vielse

Fotografer til Jeres rådhus bryllup

Vi svinger gerne forbi rådhuset og laver billederne, eller vi kan mødes på en af jer valgt lokation. Vi kan også lave billederne her i vores lækre fotostudie i Grønnegade 93, midt i Århus Centrum.

Bryllupsfotograf til rådhus bryllupper – fotografering ved århus fotografer. Flotte borgerlig vielse foto.

Læs mere om Århus Fotografi eller på Fotograf Århus Fotografidin fotograf i Århus

fotograf til borgerlig vielse

Reportage foto Aarhus og omegn

Reportagefotograf og freelance fotograf til alle opgaver i Århus og omegn

Reportage fotografering ved fotograf Århus handler om “jeres historie”. Jeres butik, jeres virksomhed, jeres koncept. Lej en fotograf for en dag, lad os følge jeres virksomhed og få jer nogle fede billeder, der viser, hvem I er.

Som reportagefotograf arbejder vi som “fluen på væggen”, på den måde får I de mest ærlige fotos og de billeder der bedst fortæller jeres historie.

Jeres virksomhed kan med aarhus fotografi´s reportage fotografering vise jeres kunder og samarbejdspartnere hvad Jeres virksomhed kan og hvilke mennesker i er. Vi fortæller jeres historie i billeder.

Fotograf til reportage foto er en spændende og ny tilgang til virksomhedsprofilering og årsrapporter etc. Gode billeder sælger det gode budskab, og med rødder i reklamebranchen og reklamefotograferingen ved vi ved Århus fotografi, hvilke billeder der sælger og fortæller den bedste historie.

Aarhusfotografi – Din lokale reportage fotograf i Århus og omegn

reportage-fotograf-aarhus

Fotografer Aarhus – din kreative fotograf

Fotografer og portrætfotografering

Aarhus fotografi har sat sig for at lave kreative og spændende portrætfotos. Vi bruger spændende lokationer i Århus for medbringer eget lys. Vi har også et spændende fotostudie midt i Århus centrum hvor vi kan lave mange forskellige slags spændende portrætfotos til både hjemmesider, facebook profil billeder og dating fotos. Mange muligheder og en kreativ fotografisk tilgang til billederne.

se GALLERI

Ungt team af fotografer

Aarhus fotografi er et ungt team af kreative fotografer med samme mål. Vi vil lave flotte portrætter. Portrætfotografering i den nye og kreative billedstil. Kontakt os, vi er altid med på at lave lige præcis de billeder der passer til netop dig og dine ønsker. Aarhus fotograf – Så er du sikker på god kvalitet.

portrætfoto-kreativ

Sølvbryllup og guldbryllup – gave idé

Fotograf til sølvbryllup og guldbryllup i Århus

Fotografering af sølvbryllup og guldbryllup – Giv jeres forældre en fotograf for en dag. Lad Århus fotografen, følge sølv og guld brudeparret på den store dag. En flot og anerledes billedserie med masser af gode minder.

Eller få lavet en dejlig billedserie af din lille guldklump til din mor og fars sølvbryllup eller guldbryllup. Den perfekte gave idé til parret der har alt.

Vi kan også tilbyde mange flotte indramninger til sølvbryllup og guldbryllup. Som noget nyt tilbyder Århus fotografen også flotte portrætter på foto lærred.

Se vores indramningspriser og tilbud

Århus fotografi – Din fotograf til sølvbryllup og guldbryllup.

sølv-bryllup-foto

Børnefotograf Århus – børnebilleder ved fotograf

Børnefoto med glød og liv

Vores børnefotos er simple, ærlige og fyldt med liv og spontanitet.

Det hele handler om timing og det at tillade Jeres barn friheden og pladsen til at være sig selv, hvilket er et vigtigt element hos en børnefotograf og ved babyfotografering.

Vi bestræber os efter at fange de øjeblikke i børnebilleder, der vil få smilet og glæden frem hos Jer forældre, og derved senere i livet huske de små detaljer, der ellers nemt bliver glemt.

Børnefotograf i Århus og Babyfotografering Århus. Altid flotte og kreative børnebilleder og babybilleder.

Vi fotografer ved fotograf Århus Fotografi glæder os til at byde Jer velkommen, og fotografere de børnebilleder, I vil elske i mange år frem.